Bækkehuset
- krøller eller ej

I hundeskoven må der leges og graves. Her er masser af musehuller og lignende. En dag fangede hun en muldvarpeunge (tror vi), der løb videre tilsyneladende uskadt. Hun slap den, da der kom en anden hund.

Fra hun var knap et år, var vi på mange dejlige ture i hundeskoven i Bognæs - og ud på den lange sandtange i vinter-halvåret 

       Og på tangen kan man lege, løbe, bade og svømme!

        Kommer, når du kalder, mor - hvis jeg lige "hører" det!  

 Samler ting op - og afleverer som regel pænt

      Og sommer i haven som voksen, godt tre år

Vi burde være startet tidligere til hvalpetræning, da hun var blevet bange for de andre hunde. Man kan altid være bagklog - og hun  blev meget social ved hjælp af de dygtige trænere, og siden i hundeskoven, hvor vi mødte andre hundeførere med mere erfarne hunde. Og der var mange flinke hundejere, der fulgtes med os.  Fie lærte det!

Beklageligvis ændrede det sig, da hun blev rigtig voksen - 3 år. Nu ville hun bestemme over alle de andre - i alt fald af samme køn. Heldigvis har hun aldrig bidt nogen, men man skal jo ikke have lov at "muhle" de andre. Er derfor nu i snor, hvis vi af og til går gennem hundeskoven. Så kan hun sagtens forstå, at jeg skal bestemme.

"Tangen" kan vi nyde i vinterperioden, da man kan overse hele området og kun slippe hende, hvis der er tomt - eller nogle, hun kan enes med.

        Fies bedste lege-kammerat er Lulu, der bor i Holbæk hos vores ældste søn og familie. Her i vores have, juni 2019.